Завод макаронних виробів “Бон Пастайо”

Завод макаронних виробів Бон Пастайо знаходиться у м. Фалькенберг (нім. Falkenberg) — місто в Німеччині, розташоване в землі Бранденбург. Входить до складу району Ельба-Ельстер. На підприємстві виготовляють широкий асортимент свіжозаморожених професійних та преміальних макаронних виробів під гаслом «зручність ручної роботи». Найкращі інгредієнти та першокласна якість – без будь-яких добавок. Також, компанія майже на 100% використовує зелену енергію. З червня 2012 року BON […]

Шоколадна фабрика

Шоколадна фабрика заснована 1893 року і з того часу незмінно створює якісні продукти та займає лідерські позиції з виробництва делікатної нуги та вишуканого марцепану в Німеччині. Серед асортименту продукції також хрусткі драже, смачні фруктові батончики, а також такі витончені кондитерські вироби як праліне. Головний принцип виробництва – смачний шоколад починається із сировини. Коли кондитери створюють […]

Виробництво м’ясних продуктів “Бауернгут”

Підприємство вироюляє великий асортимент м’ясних та ковбасних продуктів на виробничій площі 40000 м², де працює понад 857 працівників. Середній обсяг виробництва становить близько 200 тонн на добу. Асортимент продукції включає ошпарені, варені та сирі ковбаси, а також сиру та варену шинку. Продукція виготовляється за більш ніж 100 традиційними рецептами. Основна увага приділяється виробництву консервованих ковбас […]

Виробництво макаронних виробів

Виробник продукції швидкого приготування для оптових торгових мереж та закладів громадського харчування. Для своїх клієнтів компанія символізує найвищу якість продукції, ефектність, дружнє обслуговування та постійні інновації. Кожен співробітник є невід’ємною частиною команди. Італійська пристрасть до макаронних виробів у поєднанні з німецьким відчуттям ефективності та якості зробили компанію лідером серед виробників лазаньї в Німеччині. Підприємство виробляє: […]

М’ясопереробне підприємство “Трініті”

Підприємство спеціалізується на переробці м’яса птиці. Завод переробляє близько 2000 тонн м’яса щотижня. Виробничий процес розпочинається з поставок сертифікованої якісної сировини. Потім сировину і продукти охолоджують або зберігають у замороженому вигляді. У процесі виробництва продукція аналізується за різними параметрами. Вся сировина розподіляється до різних виробничих партій через комп’ютерну систему. Підприємство виготовляє такі кінцеві продукти: 1. […]

Шоколадна фабрика

Шоколадна фабрика заснована 1893 року і з того часу незмінно створює якісні продукти та займає лідерські позиції з виробництва делікатної нуги та вишуканого марцепану в Німеччині. Серед асортименту продукції також хрусткі драже, смачні фруктові батончики, а також такі витончені кондитерські вироби як праліне. Головний принцип виробництва – смачний шоколад починається із сировини. Коли кондитери створюють […]

М’ясопереробне підприємство “Трініті”

Підприємство спеціалізується на переробці м’яса птиці. Завод переробляє близько 2000 тонн м’яса щотижня. Виробничий процес розпочинається з поставок сертифікованої якісної сировини. Потім сировину і продукти охолоджують або зберігають у замороженому вигляді. У процесі виробництва продукція аналізується за різними параметрами. Вся сировина розподіляється до різних виробничих партій через комп’ютерну систему. Підприємство виготовляє такі кінцеві продукти: 1. […]

Виробництво макаронних виробів Джакобе

Виробник продукції швидкого приготування для оптових торгових мереж та закладів громадського харчування. Для своїх клієнтів компанія символізує найвищу якість продукції, ефектність, дружнє обслуговування та постійні інновації. Кожен співробітник є невід’ємною частиною команди. Італійська пристрасть до макаронних виробів у поєднанні з німецьким відчуттям ефективності та якості зробили компанію лідером серед виробників лазаньї в Німеччині. Підприємство виробляє: […]

Виробництво м’ясних продуктів “Бауернгут”

Підприємство вироюляє великий асортимент м’ясних та ковбасних продуктів на виробничій площі 40 000 м², де працює понад 857 працівників. Середній обсяг виробництва становить близько 200 тонн на добу. Асортимент продукції включає ошпарені, варені та сирі ковбаси, а також сиру та варену шинку. Продукція виготовляється за більш ніж 100 традиційними рецептами. Основна увага приділяється виробництву консервованих […]