Зелений туризм “Бауер Ланге”

Сімейну ферму Бауер Ланге було засновано на прекрасному острові Рюген, у 1991. Ферма займається сучасним сільським господарством, а також запрошує гостей провести свій вихідний чи відпуску серед мальовничої та незайманої природи півострова Лішов. Гостям ферми пропонують: апартаменти для відпочинку, ресторан (багато страв виключно з продуктів власного виробництва), пивний павільйон, сади, футбольне поле та пляжний валейбол, дитячий […]

Розсадник квітів та декоративних рослин “Ферріт”

Розсадник квітів та декоративних рослин “Ферріт” спецыалызується на виробництві балконних рослин. Сімейним бізнесом керує друге покоління, тому компанія має багаторічний досвід вирощування різноманітних рослин. Від початку свого заснування у 1962 році підприємство займалось вирощуванням і продажем спочатку зрізаних квітів, а потім вже рослин в горщиках. З 2007 року основна увага приділяється плетучим та балконним рослинам. […]

Склад яблук

Кооператив з виробництва та збуту фруктів поблизу м.Галле є об’єднанням фруктових компаній у Центральній Німеччині. Дотримуючись давніх традицій, високоякісні фрукти, такі як яблука, сливи, груші та абрикоси, вирощуються у контрольованих умовах з дотриманням найвищих стандартів якості. Райони вирощування фруктів простягаються вздовж південного Гарца у східному напрямку до міста Галле. Подальші території обробляються вздовж північного Гарца. […]

Виробництво паперових серветок

Підприємство з виробництва серветок займається виготовленням різноманітних серветок  – вологих, сухих, різного розміру, з кольоровим друком або без нього, з різними тематичними дизайнами. Для виробництва продукції використовується якісна сировина відомих європейських виробників. Загальною характеристикою для всіх без винятку виробів компанії є незмінно висока якість товару. Підприємство постійно розвивається і вдосконалюється за рахунок відновлення виробничого обладнання, […]

Рибний ресторан “Fischhus”

Fischhus – мережевий рибний міні-ресторан на узбережжі Балтійського моря в м. Graal-Müritz. Ресторан радує стравами з морепродуктів місцевих та туристів, які прогулюються по набережному променаду.  Ніхто, хто приїжджає на узбережжя Балтійського моря між Ростоком і Цінгстом, не може проігнорувати Fischhus! У п’яти рибних міні-ресторанах, гостям пропонують смачні рибні страви, свіжокопчену рибу та всілякі інші місцеві […]

Кафе та коктейль-бар “Pink Lady”

Коктейль-бар “Пінк Леді” розташований на березі Балтійського моря. Тут стильний інтер’єр гармонійно поєднується з морською атмосферою, що дозволяє гостям насолоджуватися найсмачнішими коктейлями. Також пропонується невеликий, але вишуканий вибір солодких ласощів, закусок і морозива. Тут ви зможете насолодитися жвавим настроєм морського узбережжя та зустріти багато приємних людей. Працювати у  команді “Пін леді” затишно та спокійно. Тож […]

Грибна ферма “ОМР”

Грибна ферма «ОМ» належить до заснованого ще ще в 1950 році об’єднання компаній ELO, яке щороку продає 105 000 тонн фруктів і овочів із  регіону Фехта-Лангферден. Свіжа продукція від ELO призначена не лише для німецького ринку, частина продукції експортується до Південної Європи та Скандинавії. Усі 15 грибниць «ОМ» побудовані за стелажним принципом. Компанія знаходиться в […]

Шоколадна фабрика

Шоколадна фабрика заснована 1893 року і з того часу незмінно створює якісні продукти та займає лідерські позиції з виробництва делікатної нуги та вишуканого марцепану в Німеччині. Серед асортименту продукції також хрусткі драже, смачні фруктові батончики, а також такі витончені кондитерські вироби як праліне. Головний принцип виробництва – смачний шоколад починається із сировини. Коли кондитери створюють […]

Розплідник кущових рослин і дерев “Греб”

Розсадник рослин “Греб” виник ще у 1988 році із бізнесу з вирощування фруктів, і досі є тісно пов’язаний із садівництвом. У перші роки виробництва основна увага приділялася насіннєвим фруктам. Оскільки з середини 1990-х років попит на високоякісні кісточкові дерева стабільно зростав, було прийнято рішення використовувати сегмент кісточкових дерев для сучасної ринкової стратегії. На сьогоднішній день […]

М’ясопереробне підприємство “Трініті”

Підприємство спеціалізується на переробці м’яса птиці. Завод переробляє близько 2000 тонн м’яса щотижня. Виробничий процес розпочинається з поставок сертифікованої якісної сировини. Потім сировину і продукти охолоджують або зберігають у замороженому вигляді. У процесі виробництва продукція аналізується за різними параметрами. Вся сировина розподіляється до різних виробничих партій через комп’ютерну систему. Підприємство виготовляє такі кінцеві продукти: 1. […]