Підприємство вироюляє великий асортимент м’ясних та ковбасних продуктів на виробничій площі 40000 м², де працює понад 857 працівників. Середній обсяг виробництва становить близько 200 тонн на добу.
Асортимент продукції включає ошпарені, варені та сирі ковбаси, а також сиру та варену шинку. Продукція виготовляється за більш ніж 100 традиційними рецептами. Основна увага приділяється виробництву консервованих ковбас і сосисок, а також ситних регіональних ковбасних страв, таких як ліверна ковбаса.
Виробництво, переробка та збут м’яса та ковбасних виробів є складним процесом, в якому задіяні такі операції як: етап кормового, сільського господарства, забою та нарізки, переробки та роздрібної торгівлі харчовими продуктами. Разом вони утворюють харчовий ланцюг, у якому компанія, спеціалізуючись на переробці м’ясної продукції, співпрацює разом з іншими колегами у галузі на всіх етапах в інтересах максимально можливої безпеки харчових продуктів.
Підприємство розташоване в місті Кьоннерн, земля Саксонія-Анхальт.
Найближчі великі міста – Лейпциг, Магдебург, Галле.